Ontmoet ons team

Koenraad De Puydt

Notaris

Koenraad De Puydt behaalde zijn licentiaat rechten in het jaar 1988 (VUB) en zijn licentiaat notariaat in jaar 1989 (VUB). Hij startte zijn carrière als notarieel jurist te Keerbergen bij notaris Van Campenhout om vervolgens, in het jaar 1993, de rechterhand te worden van notaris André De Ryck te Asse. Sinds 2004 is hij benoemd als notaris te Asse, eerst in associatie met notaris André De Ryck, nadien als enig notaris (2007–2013). In het jaar 2013 werd de associatie tussen notarissen Koenraad De Puydt en Frank Verlinde gevormd. Recent in 2023 werd deze uitgebreid door de associatie AKT-AS NOTARISSEN met notaris Evelien Taelemans te vormen.

Frank Verlinde

Notaris

Frank Verlinde behaalde zijn licentiaat rechten in het jaar 2004 (KUL) en zijn licentiaat notariaat in het jaar 2005 (VUB). Hij werd meteen nadien actief als stagiair binnen de associatie van notarissen André De Ryck en Koenraad De Puydt. Hij leerde er de knepen van het vak en groeide uit tot een vast aanspreekpunt binnen het kantoor. Als kandidaat-notaris was hij even actief te Schepdaal, maar verkoos om vervolgens met Koenraad De Puydt een nieuwe associatie uit te maken te Asse in 2013. Recent in 2023 werd deze uitgebreid door de associatie AKT-AS NOTARISSEN te vormen met notaris Evelien Taelemans.

Frank Verlinde hecht veel belang – en tijd – aan luisteren naar de cliënt zodat de (juridische) oplossing echt is wat de klant wenst en nodig heeft. Door een goede communicatie en verwoording voelt de klant zich begrepen en geholpen.

Evelien Taelemans

Notaris

Evelien Taelemans behaalde haar master rechten in het jaar 2015 (VUB). In datzelfde jaar behaalde zij ook een master Fiscaliteit (VUB). Tijdens haar laatste masterjaar liep zij reeds vrijwillige stage bij notarissen Koenraad De Puydt en Frank Verlinde. Hier kreeg ze de smaak te pakken voor het notariaat, waarop zij in het jaar 2016 haar master na master notariaat (VUB) behaalde. Nadien bleef zij werkzaam bij notarissen Koenraad De Puydt en Frank Verlinde waar zij zich voorbereidde op het notarieel examen. In 2021 werd zij benoemd tot kandidaat-notaris. Recent in 2023 werd de bestaande associatie met notaris Evelien Taelemans uitgebreid om de associatie AKT-AS NOTARISSEN te vormen.

Evelien Taelemans hecht veel belang aan een persoonlijke aanpak en een uitleg in een begrijpbare en klare taal

Ariane Van Rossem

Onthaal - Notarieel medewerker

Ariane Van Rossem is uw eerste aanspreekpunt binnen ons team. Met haar vriendelijke en professionele aanpak staat zij klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Hiernaast beheert Ariane ook volgende dossiers met aandacht: verkoop en de opmaak van familiale akten zoals zorgvolmachten, roerende schenkingen, wijzigingen huwelijkscontract,… Bij Ariane kan je steeds terecht.

Silke Willems

Notarieel medewerker na akte - boekhouding

Silke Willems verzorgt de boekhouding van ons kantoor en kijkt er op toe dat alle (uit)betalingen nauwkeurig worden verwerkt. Haar vermogen om financiële processen efficiënt en accuraat te beheren, zorgen ervoor dat de afhandeling van uw dossier met de grootste zorg en nauwgezetheid worden uitgevoerd. Heeft u hierover een vraag? Silke staat steeds voor u klaar.

Celien Van Doorslaer

Notarieel juriste

Celien Van Doorslaer werkt binnen ons team als notarieel juriste, waarbij haar geduldige aanpak en vriendelijkheid opvallen. Celien beheert alle dossiers binnen de drie pijlers van het notariaat: vastgoed, familiaalrechterlijke dossiers en vennootschapsakten. Een aan- of verkoop, een schenking, de afhandeling van een nalatenschap, een statutenwijziging tot juridisch complexere dossiers: Celien staat steeds voor u klaar.

Aurelie De Vleeschauwer

Notarieel medewerker

Aurelie De Vleeschauwer handelt elk dossier tot in de puntjes af, waarbij haar nauwkeurigheid en vastberadenheid opvallen. Aurelie zet haar precisie om in de zorgvuldige afhandeling van volgende dossiers: aan- of verkoop, leningen en schenkingen. Ook voor de opmaak van uw koopovereenkomsten bent u in goede handen bij Aurelie.

Vanessa de neve

Notarieel medewerker

Vanessa De Neve blinkt uit in haar kordate en efficiënte aanpak van haar dossiers. Doelgericht handelen combineert zij met kennis en ervaring in volgende dossiers:  aan- of verkoop, leningen, schenkingen, en oprichtingsakten van vennootschappen. Vanessa begeleidt jou graag in een heldere taal bij het afhandelen van uw dossier.

Laura Lelie

Notarieel medewerker na akte

Laura Lelie is verantwoordelijk voor de formaliteiten die volgen na het verlijden van uw akte, zoals de registratie en overschrijving ervan. Naast het vervullen van deze cruciale rol, kan u ook bij haar terecht voor een kopie van uw akte. Laura staat met enthousiasme klaar om u verder te helpen.

Dina De Baerdemaeker

Notarieel medewerker voor akte

Dina De Baerdemaeker kunnen we omschrijven als een onmisbare schakel. Punctueel zoals ze is, zorgt ze dat alle opzoekingen bij uw aan- of verkoop, schenking,… aanwezig zijn in uw dossier. Met haar jarenlange ervaring ondersteunt zij haar collega’s en deelt ze haar kennis met plezier. U kan er op vertrouwen dat Dina uw dossier met veel precisie opvolgt.  

Lotte De Wilde

Notarieel medewerker

Joachim Vanderspiegel

Notarieel jurist

Word jij onze nieuwe collega?

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Powered by Estatik